Nyt et luksuriøst fransk måltid på Hiroshima-Miyajima cruise

Nyt et herlig måltid på det luksuriøse Galaxy Cruise skipet! Start turen fra Hiroshima og nyt en spesiell lunsj eller middag på cruiset før du ankommer Miyajima – en liten og frodig øy, og hjem til Itsukushima Shinto-helligdommen som står på UNESCOs verdensarvliste.

Nyt utsøkt fransk mat under cruise-turen, og se fantastiske gamle templer, helligdommer og den naturlige skjønnheten på Miyajima. Opplev også den spektakulære utsikten over UNESCOs verdensarvsted – Itsukushima-helligdommen.

Bortenfor kysten av Hiroshima Bay er den berømte Miyajima Island – en øy kjent for sin frodige natur, frittgående vennlige hjortedyr og viktige historiske og kulturelle bygninger. Men fremfor alt er Miyajima kjent for Itsukushima-helligdommen. Navnet oversatt betyr «Island of Worship», og ble bygget for over 1 420 år siden. Det helligdommen kanskje er mest kjent for er sin tilsynelatende flytende «tori gate». Når tidevannet stiger, blir den massive porten delvis nedsenket i sjøvann og gir en illusjon av at den flyter på overflaten. Dette er et virkelig spesielt syn og en unik opplevelse.

Få mest mulig ut av din opplevelse av Miyajima Island ved å ankomme på et luksuriøst cruiseskip. Gå om bord Galaxy Cruise fra Hiroshima Bay og forbered deg på å bli behandlet som en æret gjest. Under båtturen over Seto Sea til Miyajima Island vil du kunne nyte et fransk måltid tilberedt av båtens beste kokker. Du kan velge mellom et kjøtt- eller fiskemåltid. Cruiset tilbyr enten lunsj eller middag avhengig av valgt tidspunkt for ombordstigningen, og etter måltidet vil du ha ankommet Miyajima Port!

Du kan beundre den vakre øya fra båtens dekk, eller gå i land og utforske øya på egen hånd. Deretter går turen tilbake til Hiroshima Bay.

  • Pris, cruise inkl. lunsj: fra NOK 705,- per person.

  • Pris, cruise inkl. middag: fra NOK 895,- per person.

Forbehold om prisendringer. Ta kontakt for mer informasjon om denne utflukten.