Opplev japansk matkultur

Opplev og nyt Japans fargerike matkultur med denne fantastiske utflukten. Bli med de lokale for å smake på noen av Tokyos mest ikoniske retter mens du oppdager steder du aldri ville funnet på egenhånd.

Under utflukten vil din lokale guide fortelle historien om de ulike matrettene samt stedene dere besøker, dele personlige erfaringer og matrelaterte familietradisjoner og skikker. Begynn turen i Yakitori Alley, nær Yurakucho, et område med mange uformelle barer og restauranter. Her vil du få sjansen til å nyte «sake» eller en lokal øl, for så å smake på yakitori på flere av de lokale restaurantene – hver med sin unike «tare» (saus) laget med hemmelige ingredienser.

Deretter går turen videre til Tsukishima for å besøke Monja Street, hvor dere vil få sjansen til å smake på monjayaki som sies å ha opprinnelse her. Dette er en type japansk pannekake-røre bestående av ulike ingredienser. Du vil få sjansen til å være vitne til tilberedelsen og samtidig slå av en prat med kokken. På vei tilbake til Yurakucho vil du få smake på den kjente japanske desserten taiyaki - en kake med mykt fyll bestående av røde bønner og sukker. Deretter avsluttes utflukten med et besøk til en lokal pub for flere drinker hvor du er velkommen til å bli så lenge du ønsker, eller du kan slå følge med din guide tilbake til startpunktet av utflukten.

Pris fra NOK 1 075,- per person.

Forbehold om prisendringer. Ta kontakt for mer informasjon om denne utflukten.